Vill du engagera dig i VÄXT? Vad roligt! Som ideell förening är vi i stort behov av våra fantastiska medlemmars engagemang och eldsjälar. Det finns många sätt att bidra och vi garanterar att vi har något som passar alla.

Styrelsen
Vill du bidra till att studietiden ska bli så bra som möjligt för så många studenter som möjligt? Då passar du perfekt i styrelsen!
I samband med vårt årsmöte i början av varje år väljs en ny styrelse som är det bestämmande organ i föreningen. Det finns olika poster med olika ansvarsområden. Styrelsemöten hålls regelbundet.

Säxtesinnet
Tycker du att det verkar roligt att plannera sittningar och andra festliga event? Då är säxte det självklara valet. Säxte har egna antagningar, följ deras Facebooksida för att veta mer

Staben
Var nollningen bland det roligaste du upplevt och vill du se till att nya studenter får lika kul? Då ska du söka till Staben. Staben planerar växt nollning. Mer info om ansökning kommer

Jobba på stallarna
Några veckor per termin bemannar vi en av campus två studentklubbar, Slottsstallarna. Detta gör vi för att vi ska ge alla oss studenter en möjlighet att gå ut på campusområdet. Det är roligt att jobba och vi behöver alltid frivilliga som ställer upp, uppgifterna passar alla och kan varieras.

Övriga förslag
Har du något förslag på hur vår förening kan bli bättre? Tveka inte på att höra av dig till ordforande@vaxt.org eller kontakta oss via vår Facebooksida.