Vi i VÄXT, Växjöteknologerna, vill hälsa alla nya studenter som ska börja läsa en teknisk utbildning på Linnéuniversitetet i höst hjärtligt välkomna! VÄXT är teknologernas egen studentförening som bevakar era utbildningar och anordnar olika evenemang för sina medlemmar. Styrelsen består av tolv studenter som driver föreningen framåt och har även två utskott i form av Säxtesinnet och Staben. Säxtesinnet anordnar bland annat sittningar medan Staben planerar höstens nollnig. På nollningen har ni nykomlingar chansen att lära känna er nya klass och många andra VÄXT:are i två veckor bestående av turneringar, lekar och sittningar. Vi rekommenderar alla stark att delta då det ofta blir ett minne för livet för deltagarna!

Första dagen kommer ni att bli introducerade av fakulteten till universitetet och VÄXT kommer även att finnas på plats. Efter ert första pass med matematik kommer respektive klass ha faddrar som väntar på er utanför M-husets stora entré. De kommer leda er till vårt nollningsgäng och där har ni möjlighet att köpa medlemskap och kort därefter drar roligheterna igång. För er som väljer att inte medverka på nollningen så går det även bra att köpa medlemskap på VÄXT kontor som är lokaliserat i M-huset.

Mer information inför nollingen och introduktionsveckan kan ni hitta ute i rullgardinen. Se även till att gilla Växjöteknologernas Facebooksida för ytterligare information. På vårt instagramkonto kan ni även följa oss och våra event.

Vi ser fram emot att träffa er alla till hösten och tveka inte att höra av er om någon fråga skulle uppstå!

Med Vänlig Hälsning Styrelsen